Facelift - în toate modurile

Fiecare femeie vrea să-și păstreze tinerețea și frumusețea. De dragul acestui lucru, mulți disperă intervenția chirurgicală, mulți încearcă să-și strângă singuri fața cu metodele „bunicii", în timp ce alții încearcă să obțină rezultatul așteptat cu un lifting nechirurgical în clinicile de cosmetică.

Tehnologiile moderne, descoperirile și evoluțiile în domeniul serviciilor de cosmetologie ne permit să oferim pacienților o listă uriașă de modalități de combatere a primelor riduri și a îmbătrânirii pielii.

Pentru a nu vă pierde în toate aceste metode, vă vom prezenta cele mai populare și eficiente metode.

Un lifting facial nechirurgical este o alternativă la chirurgia plastică care elimină semnele îmbătrânirii.

fotografii înainte și după lifting facial

Liftingul nechirurgical se realizează în diferite moduri, cele mai importante și comune dintre metode sunt:

  1. Ridicarea firului;
  2. Ridicare cu ultrasunete;
  3. Ridicator circular;
  4. Lifting endoscopic;
  5. Măști.

Vom analiza avantajele și caracteristicile tuturor metodelor de mai sus.

Ridicare non-chirurgicală a firului și alte modalități de restabilire a tinereții

Această metodă a devenit larg răspândită datorită acțiunii sale. Această procedură netezește parțial semnele de îmbătrânire prin fixarea țesuturilor. Ca urmare a acestei proceduri, mușchii feței și gâtului sunt strânși și fixați, în plus, depozitele de grăsime în exces sunt îndepărtate.

Flacabilitatea dispare, pielea se schimbă în exterior și arată mai sănătos și mai tânăr, care se întinerește vizual cu 10-15 ani! Cele mai multe fire sunt folosite de femeile a căror vârstă variază de la 40 la 70 de ani.

Fire subțiri dintr-un material special sunt introduse prin straturile moi ale pielii. Esența acestei metode este de a ține pe față țesuturile care și-au pierdut elasticitatea și au îmbătrânit în timp. Proeminențele microscopice sunt aplicate pe toată lungimea firului la un unghi special.

Acestea vă permit să grupați și să mutați țesuturile moi, ridicându-le în locul potrivit și apoi fixați-le în siguranță. Practic, durata unei astfel de proceduri durează aproximativ 20-30 de minute. După o astfel de strângere, pielea nu are nevoie de reabilitare pe termen lung.

Avantajele acestei proceduri:

  • Eficiență dovedită;
  • Rezultat eficient și rapid;
  • Fără cicatrici;
  • Se salvează rezultatul timp de 2 ani.

Dezavantaje:

  • Cost (destul de mare);
  • Spectru limitat de acțiune (oferă doar o strângere);
  • Nu este potrivit pentru pielea subțire cu o cantitate mare de grăsime subcutanată;
  • Manifestări rare de durere.

Ascensor circular

Zonele lăsate ale țesuturilor moi ale bărbiei, gâtului și feței sunt eliminate printr-un lifting circular, făcând aceste zone mai atractive prin îmbunătățirea ovalului. Tehnica efectuarii unui lift circular este foarte dificila, motiv pentru care aceasta operatie trebuie efectuata de un chirurg calificat si cu experienta.

Locația inciziilor și metoda ulterioară de efectuare a operației depind de preferința chirurgului și de starea feței pacientului.

Practic, chirurgul face o incizie în partea temporală a feței, apoi merge de-a lungul pliurilor naturale, aplecându-se în jurul urechii din față. Termină incizia din spatele feței, făcând astfel cicatricile postoperatorii mai invizibile.

După ce chirurgul oprește incizia, va începe să dezlipească pielea și mușchiul, îndepărtând în același timp depozitele de grăsime în exces. După finalizarea acestei etape, se efectuează o intervenție chirurgicală plastică musculară, iar apoi excesul de piele este îndepărtat.

Lifting endoscopic

Liftingul facial endoscopic este similar cu metoda circulară, care realizează și incizii subtile, dar nu în partea temporală a feței, ci în scalp.

O astfel de operație nu se efectuează manual, ci folosind echipament endoscopic special.

Durata unui lifting facial endoscopic este în general de aproximativ 3 ore. În acest caz, se folosește anestezia endotraheală sau anestezia generală.

De regulă, după finalizarea procedurii, pacienții se află în spitale, sub supravegherea medicilor timp de câteva zile.

Care sunt beneficiile unui lifting facial endoscopic?

  1. Îndepărtează ridurile verticale de pe obraji;
  2. Pliuri și riduri la nivelul frunții, puntea nasului, gât, pomeți și tâmple;
  3. Pliurile nazolabiale și țesuturile lăsate din zona gâtului dispar;
  4. A doua barbie dispare;
  5. Zonele lăsate dispar.

Dezavantaje:

  1. Senzații dureroase timp de câteva zile;
  2. Nivel crescut de risc;
  3. Poți reveni la stilul tău de viață zilnic după două săptămâni;
  4. Activitate fizică constantă timp de 4 săptămâni;
  5. Rezultatul poate fi evaluat numai după 2 luni.

Ridicare cu ultrasunete

Liftingul facial cu ultrasunete este impactul ultrasunetelor de înaltă precizie și direcționate în straturile profunde ale pielii, și anume în sistemul musculoaponevrotic superficial, care este responsabil pentru contururile feței strânse și pentru elasticitatea acestuia.

Ridicarea cu ultrasunete vă permite să:

  1. Îmbunătățiți calitatea pielii pentru a uniformiza ușurarea acesteia;
  2. Strângeți mușchii gâtului;
  3. Scăpați de „zburările" de-a lungul conturului maxilarului inferior;
  4. Strânge pielea feței fără o reabilitare lungă.

Principala calitate distinctivă și pozitivă a metodei cu ultrasunete este că rezultatul poate fi menținut timp de 6-8 ani. Secretul întineririi cu ultrasunete este încălzirea feței înainte de procedură. Masajul se efectuează strict pe linii, care vor fi prelucrate în continuare de echipamente cu ultrasunete pentru a asigura cea mai naturală tensiune a sistemului musculoaponevrotic superficial.

Metoda cu ultrasunete este absolut sigură și nu rănește pielea, ajutând la evitarea diferitelor arsuri și a altor complicații pe termen lung sub formă de umflături.

Multe femei, temându-se să treacă pragul durerii, folosesc măști de față pentru lifting, deoarece ajută la eliminarea ridurilor mimetice, reda elasticitatea, ajustează conturul și netezește pielea feței și, de asemenea, îmbunătățește sinteza de colagen.

La femeile de peste 35 de ani, pielea devine ternă și uscată, își pierde elasticitatea și lasă, multe caută ajutor de la clinici, în timp ce altele încearcă să-și recapete frumusețea de odinioară cu măști anti-îmbătrânire. Faceți un curs de măști în clinică sau încercați să le faceți singur - depinde de dvs.

Vă oferim mai multe rețete de măști anti-îmbătrânire.

  • Mască de lapte. Adăugați 1 gălbenuș de ou la 1 lingură de făină. Se amestecă amestecul și se aplică pe față timp de 15-20 de minute. Clătiți apoi cu apă, după ce ați adăugat suc de lămâie. Această mască întinerește și hrănește fața îmbătrânită.
  • Mască de miere. Se amestecă 1 lingură de miere neagră cu ½ lingură de ulei vegetal și 1 gălbenuș de ou. Adăugați în amestec 7-10 picături de suc de lămâie și 1 linguriță de fulgi de ovăz. Masca întinerește, hrănește, reglează echilibrul apei și curăță pielea.

Vă dorim să rămâneți tânăr și viguros în trup și suflet pentru mult timp!